Manafu: Din 25 mai, cine nu protejează datele personale ale utilizatorilor sau clienților va fi amendat

Oana Tonca
03 May 2018, 12:45 actualizat acum 3 ani

Este Trainer de social media, adică professor. De 12 ani este pe cont propriu. Organizează evenimente de branding, marketing, gadgeturi și food blogging. Dacă vrei să vorbești cu unul dintre cei mai activi bloggeri care adună bloggeri, un influencer adevarat, trebuie să vorbesti cu Manafu. Cristian Manafu. Ceea ce facem acum. De Ziula Libertății Presei, am vorbit cu un om liber.

Manafu este influencer în adevăratul sens al cuvântului. Poate să îți transmită lucruri legate de Social Media, blogging și evenimente smart și să te convingă să alegi calea transparentă și dinamică a online-ului. Îi învață pe cei care sunt la început despre tainele rețelei mondiale, dar îi învață și pe traineri. Organizează evenimente offline pe care le duce apoi în online. Pentru că, spune el, interacțiunea umană e de neprețuit.

„Facebookul nu este o amenințare pentru nimeni”. Pare atât de simplu. Și nu numai relația cu facebook, orice interactivitate cu internetul poate fi doar în folosul tău dacă înveți să ai grijă de datele personale. Metodele de protecție vin și sub formă de norme și regului adoptate de Comisia Europeană și obligatorii din 25 mai 2018 pentru toți mebrii. Companiile care operează cu date personale și nu le protejează, vor fi amendate. Valabil și pentru România.