România nu arde, dar își dă foc. La valiză

cristian.coman
08 August 2018, 11:56 actualizat acum 3 ani
    România nu arde, dar își dă foc. La valiză

În România, Guvernul ia bani de la Cercetare și îi dă Bisericii pentru Catedrală. Suntem în secolul XXI. Amin!

În România, ministrul agriculturii propune „arderea” holdelor pe unde au trecut mistreții. Urmează probabil otrăvirea fântânilor.

În România, afaceristul-fiu de politician care anticipează pesta porcină nu intră pe lista scurtă a candidaților la Nobel.

În România, cel care organizează mitingul de 1 milion de oameni al diasporei se supără și nu mai organizează. Mitingul merge mai departe.

În România, ministrul sportului recomandă sportivilor dieta de 24 de lei pe zi.  Propunerea redacției: dacă nici așa nu renunță, suma să fie confiscată.

În România, ministrul justiției pregătește un act normativ pentru atacarea sentințelor afectate de protocoale, înainte ca protocoalele să fie declarate ilegale sau neconstituționale.

În România, salariile bugetarilor cresc ca Făt Frumos – fără condiționarea de performanță – iar mediul privat este certat că nu mărește salariile.

În România, pensiile speciale nu mai au nevoie de justificare, ci doar de majoritate în Parlament.

În România, președintele acceptă un premier-marionetă și apoi îi cere demisia de câte ori are prilejul.

În România, părinții îi amenință pe copiii fără drag de carte că îi așteaptă o carieră de prim-ministru sau de ministru al educației dacă nu își bagă mințile în cap.

În România, bolnavii mor pe lista de așteptare la transplant, dar încă nu avem registrul unic de transplant. Nimeni nu știe exact – nici măcar ministrul -  în cazul apariției unui donator, de ce este preferat un centru de transplant și nu altul.

În România, ministrul transporturilor spune că autostrăzile, odată construite, alungă multinaționalele, pentru că vor crește salariile.

În România, cei mai vocali susținători ai drepturilor omului acuzat de corupție sunt cei condamnați sau acuzați.

România, mereu surprinzătoare.